veos-bg@datacom.bg | +359 887 363 133
 

Декларация за поверителност

ВЕОС ЕООД уважава личните ви данни


Защитата на личната Ви информация при обработката на лични данни и сигурността на всички бизнес данни е важна грижа за нас, която вземаме предвид в нашите бизнес процеси. Ние обработваме лични данни, събрани по време на посещението Ви на нашия уебсайт, поверително и само в съответствие със законовите разпоредби. Защитата на данните и сигурността на информацията са част от корпоративната ни политика.


СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Личните Ви данни се съхраняват само ако ни ги предоставите за тази цел, напр. като част от регистрация, проучване, оферта или в изпълнение на договор.


В допълнение, следната информация се събира, когато посетите нашия сайт: IP адрес; уебсайта, от който ни посещавате, посетени страници, изтеглени файлове, възпроизведено видео / аудио, използване на връзки към други сайтове, търсене на думи или фрази за търсене, продължителност на посещението, използван браузър и др.


Тази информация ни е нужна, за да можем да оптимизираме нашия сайт и да го адаптираме по-добре към нуждите на нашите посетители.


БЮЛЕТИН

На нашия сайт можете да се абонирате за бюлетина ни.С цел изпращането му ние ще ползваме предоставените от Вас данни(като електронна поща, имена, местоположение и др.под.), като в случай че не сте съгласни с използването им можете да прекратите абонамента по всяко време, чрез съответната опция.


БИСКВИТКИ и ИНСТРУМЕНТИ ЗА УЕБАНАЛИЗ или плъгин-и към социални мрежи


ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЪНШНИ ВРЪЗКИ

Сайтът на AEROCAM.BG  може да съдържа връзки към уебсайтове на трети страни - доставчици, които не са свързани с нас. След като кликнете върху връзката, нямаме никакво влияние върху събирането, съхраняването и обработката на прехвърлените лични данни, защото поведението на трети страни естествено е извън нашия контрол. AEROCAM.BG  не поема отговорност за обработката на такива лични данни от трети страни.


ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ние използваме личните Ви данни за целите на техническото администриране на уеб страниците ни, администрирането на клиентите ни, проучванията на продуктите и Вашите запитвания към нас само дотолкова, доколкото това е необходимо. Нашите служители, имащи достъп до данните Ви ги обработват само доколкото това е нужно за изпълнение на работата им, като неизпълнението на тези им задължения е обвързано със санкции.


Освен това са осигурени всички необходими технически и организационни мерки за гарантиране на защитата на данните.


СИГУРНОСТ


Ние предприемаме всички предпазни мерки, за да защитим данните ви от манипулация, загуба, унищожаване или достъп на неоторизирани лица или неоторизирано разкриване. Нашите мерки за сигурност непрекъснато се подобряват в съответствие с технологичното развитие.


ПРАВО НА ОТКАЗ

Можете да оттеглите Вашето съгласие за събирането, обработването и използването на Вашите лични данни за в бъдеще по всяко време.


След оттегляне на съгласието Ви ние ще заличим Вашите лични данни, ако съхранението им не е необходимо на друго правно основание(договор, изпълнение на законово възложено ни задължение, защита на правата и интересите на трети лица и др.).


КОНТАКТ

За информация, предложения и оплаквания относно обработката на личните Ви данни, можете да се свържете с нашия служител за защита на корпоративните данни.


Ако, въпреки усилията ни информацията да е точна и актуална, се съхранява неправилна информация, ние ще я коригираме по Ваша молба.


ВЕОС  ЕООД


Адрес гр. София, ул. Околовръстен път 179


ЕИК 131220718


електронна поща  veos-bg@datacom.bg