veos-bg@datacom.bg | +359 887 363 133
 

За нас

Търговската марка AEROCAM.BG, е известна на пазара вече 15 години.Нашата фирма е винаги в услуга на клиента, съобразявайки се с неговите нужди и изисквания. Предлагаме дронове както от любителския клас, така и професионални дронове. Произвеждаме наши дизайнерски дронове за изпълнение на специфични задачи.

Разполагаме с професионален сервиз  за всякакви дронове.

Ежемесечно организираме професионални курсове за пилоти на дронове, с подкрепата  на Асоциацията за безпилотни летателни системи /RPAS Bulgaria/. Преподавателите са дългогодишни специалисти в подготовката на професионални пилоти, както за малката, така и в голямата авиация.

От 2007 г. сме официален представител за България на немската фирма MIKROKOPTER.

От 2013 г. сме официален представител на световния лидер в производството на дронове DJI Innovations. Поддържаме цялата гама дронове и аксесоари на DJI Innovations.

Предлагаме и качествен сервиз на всички дронове, носещи марката DJI.

Предлагаме голямо разнообразие от малки дрончета-тренажори, подходящи за обучение на бъдещи пилоти, както и дронове за деца над 14 годишна възраст.   Лесни за управление,  с удължено полетно време над 20 минути, както и с HD камери, които ще заснемат ваши любими мигове.

Можете да пазарувате 24/7 лесно и удобно в нашия online магазин или  да ни посетите и на адрес ул. Околовръстен път 179-сградата на VEOS Ltd.

Заповядайте и на събитията, които фирмата организира, във връзка с презентацията на най-новите модели дронове на пазара.

Последвайте ни и във FACEBOOK / AEROCAM.BG


БЪРЗА ДОСТАВКА, ВИСОКО КАЧЕСТВО, НИСКИ ЦЕНИ:

AeroCam.bg предлага основно продукти на компанията DJI innovations, които са най-добрите в областта на безпилотните летателни апарати и професионалните стабилизиращи системи. Те предлагат висококачествени продукти на ниски цени спрямо технологиите, които съдържат вътре.

При закупуване на даден продукт в работно време, онлайн или по телефона, Вие може да го очаквате още в същия ден при вас.