DJI Goggles

DJI Goggles

1,098.00 лв.
Без ДДС: 915.00 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Goggles
НАЛИЧНОСТ Изчерпано количество

Очила за дрон DJI Goggles

Резолюция 3840x1080

Два екрана с висока разделителна способност за всяко око 1920x1080

DJI Goggles съвместими с  дроновете от серията DJI Phantom 4, Inspire и Mavic Pro;

Работа до 6 часа

Свързани продукти

DJI Очилата (DJI Goggles) са удобни, създадени за безпроблемни FPV полети с продукти на DJI. Те са комбинация от ултра висококачествени екрани, широкообхватни и директен контрол над заснемането. С интелигентни полетни режими като ActiveTrak, TapFly, Terrain Follow, Cinematic Mode и Tripod Mode се създава ново полетно измерение.
Предаване без забавяне

DJI Очилата предлагат 720р/60fps и 1080p/30fps гледки с ниска латентност до 110ms. Чрез OcuSync, безжичната предавателна система на DJI, могат да се свържат до четири устройства към дрона Mavic Pro едновременно. Вградените антени осигуряват 360-градусово покритие, осигурявайки надеждна връзка дори когато дронът е зад Вас.
Висока резолюция

Типичните 2K екрани са разделени на по 1280х1440 за всяко око. Когато разглеждате 16:9 изображение, някои участъци са изрязани, което оставя само четвърт от пикселите. DJI Очилата има два 1920х1080 екрана, осигуряващи повече от два пъти броя на пикселите на обикновените 2K очила.
Оптичен дизайн

DJI Очилата използват лъчев разделител, за да изобразят кадър пред отделното око, както и поляризация, за да се избегне застъпване на изображението. Това им позволява да създадат Full HD 1920х1080 резолюция.
Контрол с глава

Движенията на главата Ви контролират ъгъла и наклона на камерата в Head Tracking Flight режим. Трябва да се обърнете наляво или надясно, за да завъртите камерата, и да си изравните главата, за да спрете. В Head Tracking Gimbal режим само гимбалът ще се върти.
Интелигентен полет

DJI Очилата са перфектни за новия режим на интелигентен полет: Fixed-Wing Mode. В този режим дронът не се върти наляво или надясно, а лети в права посока, с достатъчни ротационни движения, които правят полета по-реалистичен. В комбинация с Head Tracking Mode, можете да контролирате дрона DJI Mavic Pro с глава за напълно реалистичен полет. AR предсказване на траектория прави използването на Fixed-Wing Mode по-безопасно. Други интелигентни полетни режими включват Terrain Follow, ActiveTrack, TapFly, Cinematic Mode и Tripod Mode.
Удобни и гъвкави

Дизайнът на DJI Очилата балансира и разпределя теглото им върху главата, минимизирайки налягането върху лицето и правейки ги удобни за часове работа. Хората, които носят очила, също могат да носят DJI Очилата без проблем.
Свържете устройствата си

Множество вградени интерфейси правят DJI Очилата съвместими с разнообразни устройства.Micro USB вход

Свържете съвместимите серия дронове DJI Phantom 4 и дрон Inspire 2, използвайки USB порт.


Micro SD карта

Записвайте файлове от дрона в SD картата на очилата или разглеждайте видео файлове, които сте уловили.


HDMI вход

Гледайте обратни връзки от камерата на серията дронове Phantom 4 или дрона Inspire, или свържете с видео устройство, за да гледате филми или да играете игри.


Аудио

Свържете слушалки към очилата или използвайте бордовите усилватели, за да слушате аудиото на видеата.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.