DJI RONIN MX - ТРИОСНО СТАБИЛИЗИРАНА СТОЙКА ЗА КАМЕРА

DJI RONIN MX - ТРИОСНО СТАБИЛИЗИРАНА СТОЙКА ЗА КАМЕРА

3,526.04 лв.
Без ДДС: 2,938.37 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Ronin MX
НАЛИЧНОСТ Очаква се доставка

Преглед

Проектиран за професионалистиСнимането на филми изисква множество настройки и конфигурации на камерите. Ronin-MX е проектиран да бъде съвместим с много от камерите използвани в инд...

Проектиран за професионалисти

Снимането на филми изисква множество настройки и конфигурации на камерите. Ronin-MX е проектиран да бъде съвместим с много от камерите използвани в индустрията. SmoothTrack алгоритъма гарантира движенията да са плавни при всяка конфигурация. Позиционирането на батерията подобрява баланса, докато подсилва стабилността на камерата в горната или долната ѝ част. Безшумните мотори предотвратяват необходимостта от микрофон.
Мощност и точност

Благодарение на мощните мотори и IMU системата, Ronin-MX е способен да запазва стабилност на изображението и задържа хоризонта, когато е монтиран на дрон или превозно средство. Когато се монтира на дрона DJI Matrice 600, Ronin-MX комуникира директно с управляващия контролер на дрона, а когато е прикрепен към превозно средство, то се свързва с GPS модул, който му позволява да се стабилизира за по-плавни кадри.

Свобода на движение

Приплъзващият пръстен на Ronin-MX му позволява да се върти на 360°. Когато е монтиран върху дрон или превозно средство се отварят повече творчески възможности. Това е възможно чрез увеличаване на наклона на оста, която варира от 90° надолу до 135°. Популярни функции на серията Ronin като трите режима на работа и SmoothTrack също присъстват, като дават на кинорежисьорите редица нови ъгли и движения.


Безжично управление и предаване

Ronin-MX е съвместим с Lightbridge 2, осигурявайки HD видео сигнал от въздуха до земята на разстояние до 5км. В комбинация с DJI Focus и разширителен модул може да се фокусира от разстояние само с едно движение на китката.

Цялостно управление чрез приложение

Използвайки DJI Assistant и Assistant за iOS/Android Ви позволява пълно персонализиране на Ronin-MX и неговото поведение. Ако е свързан с Lightbridge 2, DJI GO може да бъде използван за комуникация и наблюдение на дрона DJI Matrice 600, докато е в полет, включително използването на интелигентни режими на полет.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.