DJI Ronin M - Триосна Стабилизирана Стойка за Камера

DJI Ronin M - Триосна Стабилизирана Стойка за Камера

3,049.00 лв.
Без ДДС: 2,540.83 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Ronin M
НАЛИЧНОСТ Не е наличен

Преглед

  Триосна жиростабилизирана стойка предназначена за кинематография. Нов дизайн, лека и компактна, перфектно балансирана, удобна за работа и транспортиране. Позволява 3 режима на р...

Свързани продукти

 

Триосна жиростабилизирана стойка предназначена за кинематография. Нов дизайн, лека и компактна, перфектно балансирана, удобна за работа и транспортиране. Позволява 3 режима на работа, вграден IMU процесор, работа с втори оператор с управление през дистанционно или мобилно приложение. Bluetooth или USB връзка, 4S Li-Po  батерия. 

 

 

Удивително компактен и невъобразимо лек

Обновената стойка е почти два пъти по-лека от оригиналния Ronin. Нейното тегло е 2.3кг. Ronin-M е толкова компактен, че можете да го сложите в раницата си и да бъде с Вас практически навсякъде. С камера теглото му достига до 3.6кг.
Бърза настройка и точно балансиране.

Не губете време, започнете да снимате професионално стабилизирано видео в рамките на пет минути.

Монтирайте Вашия фотоапарат към Ronin-M, балансирайте го и след това натиснете бутона. Технологията ATS (автоматично повишение на устойчивостта) настройва електрониката и стабилизира перфектно камерата, без никакви допълителни инструменти.

Просто и ефективно!
Лесно разглобяване за удобно транспортиране

Уловете спиращи дъха сцени, дори когато имате ограничено пространство за работа. При транспортиране за удобство и компактност развийте горните странични дръжки на Ronin-M. Така ще минимизирате размера и ще постигнете различни конфигурации на снимане. Разглобява се и се сглобява за секунди.

Нова магнезиева рамка

Вашият Ronin-M може да се използва и в най-неблагоприятните условия на околната среда. Здравата магнезиева рамка ще ви разкрие едно ново ниво на способности на снимачната площадка.
Плавно управление на движението

Технологията SmoothTrack осигурява стабилност и плавно променя ъгъла на наклон на камерата. Вашата камера е интуитивно хоризонтирана и стабилизирана, независимо от резките движения. Single Axis Follow режим Ви позволява да заключите двете оси, докато SmoothTrack направлява камерата само по една от осите на движение.
Три режима на работа
Underslung режим - камерата е под дръжките

Най-често срещаният и най-лесен начин за правене на снимки. Ronin-M трябва да е на нивото на гърдите.
Upright режим - камерата е над дръжката

Ronin-M трябва да е на или над нивото на очите. Този режим е идеален за снимане от люк на покрив на автомобил или над тълпа от хора.

Briefcase режим - камерата е от страната на ръцете

Заснемане в тесни пространства или преминаване през тесни отвори. Обърнете стойката вертикално и я задръжте отстрани, както държите куфар.
Дълъг живот на батерията

Снимайте по цял ден, не пропускате моменти. Интелигентната батерия на Ronin-M работи повече от 6 часа. Има вградена защита от презареждане и преразряд. Оставащата мощност е показана чрез ясни светодиоди и в Assistant мобилното приложение.
Мощни мотори и прецизен контрол

Проектирани за високо изпълнение, безчетковите мотори на Ronin-M са невероятно прецизни и мощни, осигурявайки ниско ниво на вибрации.


Тих режим

Когато снимате на закрито или в затворено пространство, новият режим Silent Mode намалява шума на моторите до почти пълна тишина, така че този шум не се записва дори и от най-чувствителните микрофони.Втори оператор за невероятни кадри

Снимайте всичко, което ви хрумне. Вторията оператор насочва камерата в желаната посока, а първият отговаря за придвижването ѝ. Работата в екип позволява камерата да бъде напълно независима от човека, който носи стойката.

Едно Bluetooth приложение.
Множество опции

Променяйте настройките в движение с помощта на приложение, което се свързва с Вашия Ronin-M чрез Bluetooth връзка. Автоматични настройки, потребителски настройки, наблюдение на състоянието на стойката, настройката SmoothTrack - всичко това само за секунди.

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.