DJI Ronin 2 Professional Combo

DJI Ronin 2 Professional Combo

14,079.00 лв.
Без ДДС: 11,732.50 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: Ronin 2
НАЛИЧНОСТ Запитай

Преглед

МощенRonin 2 съществува, за да позволи на режисьорите да улавят всяка сцена. Подобрените мотори му позволяват да поддържа повече камери, да устоява на силни ветрове и гравитационно...

Свързани продукти

Мощен

Ronin 2 съществува, за да позволи на режисьорите да улавят всяка сцена. Подобрените мотори му позволяват да поддържа повече камери, да устоява на силни ветрове и гравитационно ускорение, когато е монтиран върху кола.
Поддържани комбинации

Дали е прост DSLR или професионална камера на високо ниво с всичките аксесоари монтирани, Ronin 2 стабилизира постройката.

Съвместими камери:

Red Dragon

ARRI Alexa Mini

Black Magic Ursa Mini

Canon C300

Sony FS7

И други камери

По-висок усукващ момент, повече мощност, същата прецизност

С до 8 пъти по-мощни мотори, Ronin 2 издържа на скорости до 120км/ч с комбинация с камера с тегло до 13.5кг. Мощността е увеличена без да се намалява контрола. С кодирани мотори и екремна прецизност, същите 0.02° от точността се запазват.

Поддръжка на аксесоари

С новия Ronin Захранващ хъб важни аксесоари като DJI Focus и безжични видеопредавателни системи се захранват и комуникират с Ronin 2.

Гъвкавост

Сваляем Grips позволява на Ronin 2 да стои в изправено положение сам и лесно се отстранява, когато долната част на дръжката не е необходима. Ronin 2 е съвместим и с кабелни камери, дронове, Steadicams и др.
Лесно

Простотата на Ronin е увеличена при Ronin 2, правейки монтажите и употребата по-лесни от всякога. Всичко, от монтиране на камери до балансиране и настройване, захранващи аксесоари и дори транспортиране, е подобрено за улеснение и скорост.

По-лесно настройване

Фините регулации, които са съществени за правилно балансиране на камера, са опростени с вградени потенциометри и променена база за монтиране на камера.

Интелигентен

Повишена интелигентност означава, че режисьорите могат да улавят кадри с Ronin 2, за които биха били необходими експертиза или допълнително оборудване.

Интеграция

Захранващите системи са пряко вградени в Ronin 2, способни да захранват моторите и свързаните камера и аксесоари без висящи кабели или множество захранващи системи. Използвайки двойна система за батерии, режисьорите могат да зареждат камерата и аксесоарите, за да увеличат времето на заснемане.
Батерии

Две батерии на Ronin 2, и възможността за работа само с една, позволява батериите да бъдат зареждани и разменяни без прекъсване на работата.

Захранване на аксесоари

Инсталираните камери, екрани или аксесоари, включително DJI Focus, могат да бъдат захранвани от Ronin 2 батериите чрез вградени окабелявания и портове, елиминиращи висящите кабели.

Надежден

Всеки елемент на Ronin 2 е създаден, за да максимизира надеждността, от материала до затворения моторен дизайн, подредени кабели и редундантност.

Карбонови влакна

Постройката от карбонови влакна позволява на Ronin 2 да изпълнява команди при екстремни метеорологични условия. Лек и издръжлив, надежден при повечето направени тестове.

Ултра издръжливи батерии

Самозатоплящите се батерии осигуряват стабилна мощност при температури до -20°C и при високи температури.
Вграден GPS

Вграденият GPS осигурява на Ronin 2 съществена информация за гимбал ускорение и скорост, което е важно, за да се поддържа позицията и нивото на камерата, когато се движи при високи скорости.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.