DJI Osmo RAW Combo + Extra SSD
Спестявате -1,412.00 лв.

DJI Osmo RAW Combo + Extra SSD

6,998.00 лв. 8,410.00 лв.
Без ДДС: 5,831.67 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Osmo RAW Combo + Extra SSD
НАЛИЧНОСТ Предварителна поръчка

Преглед

Световните режисьори вече имат нов любим инструмент: Osmo RAW. Оборудван с камерата Zenmuse X5R, това е единствената компактна и стабилизирана кино-готова система, която ви позволя...

Световните режисьори вече имат нов любим инструмент: Osmo RAW. Оборудван с камерата Zenmuse X5R, това е единствената компактна и стабилизирана кино-готова система, която ви позволява да улавявате професионални 4K кадри в CinemaDNG RAW, така че можете да ги редактирате да изглеждат точно така, както на вас ви е необходимо.

Снабден с мощен MFT сензор, камерата улавя 4K видео при кадри до 30 кадъра в секунда и при средна скорост на предаване 1.7Gbps, докато интегрираният 3-axix стабилизиран гимбал поддържа нивото на камерата ви. Добавете DJI Focus Handwheel, за да фокусирате и контролирате камерата от разстояние, или използвайте DJI GO приложението.

Забележка: Функциите Panorama и Timelapse не са достъпни за момента до Osmo Pro и Osmo RAW и ще е необходим допълнителен софтуер за пост-продукция.В професионалното заснемане времето и бюджета са от голямо значение. Комбинирайки портативност, стабилност и високо качество на снимките, Osmo Pro и Osmo RAW правят снимки, за които преди е бил необходим цял екип от хора. Снимането на комплексни сцени никога не е било толкова лесно.
Гладко и стабилно видео

Osmo Pro и Osmo RAW са оборудвани с оптимизиран 3-осен гимбал, осигуряващ гладки кадри дори когато се движите.
Професионално заснемане

Osmo Pro заснема 4K видео при 4096х2160/25fps и 3840x2160/30fps и 1080р HD видео при 1920x1080/60fps за забавен кадър. Osmo RAW е с една крачка напред, заснемайки 4K видео в CinemaDNG RAW при 30fps със среден битрейт 1.7Gbps (Макс. Битрейт = 2.4Gbps). И двете камери правят 16-мегапикселови снимки.

Микро 4/3 сензори

Osmo Pro и RAW камерите са оборудвани с висококачествен Микро 4/3 сензор, оптимизиран за тихо възпроизвеждане на цветовете. Сензорът им за пространство е осем пъти по-голям от 1/2.3-инчов сензор, използван при Zenmuse X3, и притежават ISO чувствителност от 100 до 25600.

Широк динамичен обхват


Прецизно фокусиране

Focus Handwheel на DJI е специално разработен за Osmo Pro и RAW, осигурявайки Ви бърз и прецизен контрол върху фокуса. Ръкохватката лесно се монтира, защото е малка и лека.
Цялостно оборудване

Osmo Pro и RAW комплектите включват 1225mAh интелигентни батерии, хъб за зареждане на 4 батерии едновремено, водоустойчив куфар и още.

Всичко необходимо за професионално заснемане.

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.