DJI Osmo Pro Combo

DJI Osmo Pro Combo

4,460.00 лв.
Без ДДС: 3,716.67 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Osmo Pro Combo
НАЛИЧНОСТ Предварителна поръчка

Преглед

Снимайте с повече свобода и по-висока точност от всякога с Осмо Pro. Надминавайки Osmo чрез компактният си размер и революционно стабилизиране, Osmo Pro ви позволява да използвате ...

Снимайте с повече свобода и по-висока точност от всякога с Осмо Pro. Надминавайки Osmo чрез компактният си размер и революционно стабилизиране, Osmo Pro ви позволява да използвате Zenmuse X5 за невероятна яснота и ненадминат динамичен обхват, благодарение на M4 / 3 сензор.

Уловете 4K видео и 16 мегапикселови снимки, и изберете от набор от обективи, благодарение на стандартния MFT за сменяеми обективи. Това означава, че можете да заснемете професионални видеа дори и в тесни пространства и/или в движение. За още по-голяма гъвкавост, добавете DJI Focus Handwheel, за да фокусирате и контролирате камерата от разстояние, или използвайте DJI GO приложението.

Забележка: Функциите Panorama и Timelapse не са достъпни за момента до Osmo Pro и Osmo RAW и ще е необходим допълнителен софтуер за пост-продукция.

 


В професионалното заснемане времето и бюджета са от голямо значение. Комбинирайки портативност, стабилност и високо качество на снимките, Osmo Pro и Osmo RAW правят снимки, за които преди е бил необходим цял екип от хора. Снимането на комплексни сцени никога не е било толкова лесно.
Гладко и стабилно видео

Osmo Pro и Osmo RAW са оборудвани с оптимизиран 3-осен гимбал, осигуряващ гладки кадри дори когато се движите.
Професионално заснемане

Osmo Pro заснема 4K видео при 4096х2160/25fps и 3840x2160/30fps и 1080р HD видео при 1920x1080/60fps за забавен кадър. Osmo RAW е с една крачка напред, заснемайки 4K видео в CinemaDNG RAW при 30fps със среден битрейт 1.7Gbps (Макс. Битрейт = 2.4Gbps). И двете камери правят 16-мегапикселови снимки.

Микро 4/3 сензори

Osmo Pro и RAW камерите са оборудвани с висококачествен Микро 4/3 сензор, оптимизиран за тихо възпроизвеждане на цветовете. Сензорът им за пространство е осем пъти по-голям от 1/2.3-инчов сензор, използван при Zenmuse X3, и притежават ISO чувствителност от 100 до 25600.

Широк динамичен обхват


Прецизно фокусиране

Focus Handwheel на DJI е специално разработен за Osmo Pro и RAW, осигурявайки Ви бърз и прецизен контрол върху фокуса. Ръкохватката лесно се монтира, защото е малка и лека.
Цялостно оборудване

Osmo Pro и RAW комплектите включват 1225mAh интелигентни батерии, хъб за зареждане на 4 батерии едновремено, водоустойчив куфар и още.

Всичко необходимо за професионално заснемане.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.