DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 600 Pro

11,990.00 лв.
Без ДДС: 9,991.67 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Matrice 600 Pro
НАЛИЧНОСТ Очаква се доставка

Преглед

 Професионално изпълнениеДронът Matrice 600 Pro (M600 Pro) наследява всичко от М600 с подобрение на полетното изпълнение и с възможности за повече товар. Рамената и антените са...


 Професионално изпълнение

Дронът Matrice 600 Pro (M600 Pro) наследява всичко от М600 с подобрение на полетното изпълнение и с възможности за повече товар. Рамената и антените са монтирани предварително, което намалява необходимото за приготовления време, и дизайнът на модела прави монтирането на допълнителни елементи по-лесно.

Тялото на дрона е оборудвано с най-новите технологии на DJI, включващи A3 Pro полетен контролер, Lightbridge 2 HD, интелигентни батерии и система за управление на батериите. Голям брой от Zenmuse камери и гимбали са съвместими и в комбинация с цялостната интеграция на M600 Pro с third-party софуер и хардуер го правят идеален за професионални снимки и промишлени употреби.

A3 Pro полетен контролер, превъзходно изпълнение

А3 Pro полетният контролер има тройна модулна редундантност и диагностични алгоритми, които сравняват сензорните данни чрез 3 GNSS части. Заглушаващата система ви предоставя прецизен контрол и точни данни за стабилен полет. Самонастройващите се системи автоматично нагласят полетните параметри в зависимост от товара. Съвместимостта с D-RTK GNSS означава, че А3 Pro издържа на магнитни смущения.

Цялостна интеграция, ултра удобство

Дронът М600 Pro е лесен за монтиране, готов за полет само за минути. Тялото е оптимизирано за по-лесно транспортиране. Под горното покритие се намират GNSS модулите и сензорите са преправени, заглушаващата система за IMU частите увеличава сигурността по време на полет. Дронът пристига с издръжлив куфар, който предпазва от удари по време на транспортиране.Зареждайте шест батерии едновременно

Зарядното на дрона има шест отделения, което ви позволява да зареждате шест интелигентни батерии едновременно. Шестте батерии се зареждат напълно за кратък период от време*.


*92 минути (TB47S) и 110 минути (TB48S)Решение за въздушна фотография

Прахоустойчивите двигателни системи опростяват управлението, а моторите за охлаждане подсигуряват операциите ви за по-дълго време. Дронът е съвместим с голямо разнообразие от Zenmuse камери и гимбали.


Увеличено полетно време и обхват

Дронът е с удължено полетно време и обхват до 5км. Ако една от шестте батерии бъде изключена/включена, системата за управление на батерии съответно включва/изключва останалите батерии. Системата за управление на батериите следи всяка по отделно по време на полет, осигурявайки безопасно приземяване в случай на проблем с единична батерия. В сравнение с традиционните батерии, системата за управление на батериите на дрона M600 Pro опростява управлението, подобрявайки сигурността.


Професионално HD предаване

DJI Lightbridge 2 е проектиран, за да отговаря на изискванията на професионалните предавания, които предлагат висока честота на кадрите и HD качество на живо. USB, mini-HDMI и 3G-SDI портове поддържат видео изход при скорост до 1080p/60fps или стандартно предаване на 720р/59.94fps и 1080i/50fps.

Управление чрез приложение

Дронът поддържа приложенията DJI GO и DJI Assistant 2. Видео връзка, състояние на батерията, сила на връзката и още много други данни директно от приложението DJI GO. Също така, посредством приложението, имате възможност за управление на камерата, скоростта на затвора, ISO, заснемане на видео и снимки. DJI Assistant 2 ще ви помогне за поддръжката на софтуерните подобрения, Ground Station пък добавя и вграден полетен симулатор.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.