DJI Spreading Wings S900-HEXA

DJI Spreading Wings S900-HEXA

1,950.00 лв.
Без ДДС: 1,625.00 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI S900
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

Преглед

Лек, мощен и стабиленРамената и краката на дрон S900 са изработени от здрав карбон, което значително намалява теглото и повишава време на полет и стабилността на платформата.Сгъвае...

Лек, мощен и стабилен

Рамената и краката на дрон S900 са изработени от здрав карбон, което значително намалява теглото и повишава време на полет и стабилността на платформата.


Сгъваеми рамена за лесно транспортиране

Дронът S900 е направен със сгъваеми рамена, за да се спести място и да е удобен за пренасяне навсякъде, където отидете. Подготовката за полет отнема само няколко минути.


Сваляем горен централен борд

Горният централен борд на дрона може да бъде отстранен, за да имате достъп до IMU. Освен това са осигурени 6 позиции за допълнително оборудване. Така монтажът на основния контролер, iOSD, Lightbridge или други аксесоари, е много по-лесен и удобен.


Електроразпределителна система

С дизайнът е подобрена електроразпределителната система на дрона, което повишава безопасността и надеждността. Позлатени клеми с винтчета осигуряват на захранващите кабели да не се разхлабят по време на полет.

Spark Proof Plug

Предотвратява къси съединения и осигурява по-лесно включване на батерията.

Професионална система

Дронът S900 тежи само 3.3кг и има макс. Товароспособност до 8.2кг. Можете лесно да закачите 3-осна жиростабилизирана стойка върху дрона. Захранва се с 6S 12000mAh батерия и полетно време прибл. 18 минути (Тествано в лабораторни условия с полезен товар от 6.8кг и висене на височина 2 метра).

Широк обхват на камерата

Прибиращите се крака дават широк спектър от възможни ъгли за заснемане на 360 градуса.

По-мощен

Високопроизводителните мотори 4114 и сгъваемите витла 1552, съчетани с електронните контролери 40А (ESC), допринасят за 2.5-килограмовата тяга за всяко едно рамо на S900

Комбинирайте със Zenmuse

Дронът има пълна съвместимост с цялата серия на Zenmuse Z15, осигуряващи ненадмината стабилност по време на полет.

Намалени вибрации, по-ясни кадри

Носача за стойката на дрон S900 е отделена от основната рамка със специално създадени амортисьори. Това значително намалява високочестотните вибрации и прави снимките по-ясни и по-отчетливи.

Иновативен дизайн на рамената

Рамената са разработени да бъдат с 8-градусов наклон и 3-градусов наклон на моторите, което прави дрона по-стабилен при различните маневри.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.