Дрон DJI Phantom 4

Дрон DJI Phantom 4

2,298.00 лв.
Без ДДС: 1,915.00 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Phantom 4
НАЛИЧНОСТ Не е наличен

 Дрон с камера DJI Phantom 4

 • Полетно време: 28 минути
 • Хоризонтална скорост: До 72км/ч в Спортен режим
 • Вертикална скорост: До 6м/сек в Спортен режим 
 • Обхват: 5 км
 • Камера (За детайли потърсете в „Повече информация“):
  • Сензор: 1/2.3“ (CMOS)
  • Ефективни мегапиксели: 12.4Mpx
  •  Резолюция: 4K
 • Управление: Дистанционно управление
 • Тегло: 1380гр (с батерии; с перки)
 • Размери: Диагонал (без перки) = 350мм
 • Сензори:
  • Система за позициониране надолу
  • Датчици за избягване на препятствия отпред

Възможни варианти

Вземете високо интелигентния дрон DJI Phantom 4. Автоматичното избягване на препятствия ви позволява да летите спокойно. Функциите ActiveTrack, FlyTap и GoHome (с избягване на препятствия) гарантират приятни и интересни полети. С полетно време до 28 минути имате възможността да уловите перфектни кадри. Интегрираната триосно стабилизирана стойка с камера ви осигурява гладко видео.
Полети с едно докосване

Летенето вече е лесно за всеки! Докоснете двукратно екрана и полетете. Новата система Obstacle Sensing System предпазва вашия дрон, докато лети напред или се връща вкъщи.


1.jpg

2.jpg

Визуално Проследяване

С ActiveTrack можете да следите движещ се обект автоматично, без да се предава

сигнал от обекта към дрона, като през цялото време DJI Phantom 4 избягва препятствията. Moving POI позволява да се направят снимки, които са били невъзможно досега.

Удължено полетно време

Подобрената задвъжваща система и новият дизайн в съчетание с увеличения капацитет на батерията дава 25% по-ефективно полетно време на DJI Phantom 4.


3.jpg

4.jpg

ДРОН

Подобрена аеродинамика и стабилност

Новият заоблен дизайн подобрява аеродинамиката на DJI Phantom 4 и му помага да се

движи по-добре в пространството. Интегрираните гимбал и камера, поставени точно в центъра на тежестта, помагат за стабилността повреме на полет.

Различни режими на полет

Използвайте набора от трите режима на работа според вашите нужди, независимо дали търсите семпла и интелигентна навигация, скоростни преживявания или плавни кинематични движения, всичко това е толкова лесно с дрона Phantom 4.


Летете повече

Полетно време до прибл. 28 минути, ~25% повече от дрон Phantom 3 Professional. Обхват от 5km с пълен контрол над дрона и картина на вижо в 720р HD резолюция от камерата. Снимките са удоволствие!


Сензори

Дронът Phantom 4 е оборудван с подобрени сензори, VPS системата е ефективна до 10 метра височина, което прави летенето в затворени помещения още по-лесно, а сензорите за препятствия на дрона извършват компютърно сканиране на терена пред него и му позволяват да реагира незабавно на препятствия по пътя.


5.jpg

6.jpg

TapFly

Дронът Phantom 4 реагира на вашите докосвания. В TapFly режим просто натиснете по екрана на вашето мобилно устройство, за да зададете посока на летене, и гледайте как вашия дрон извършва действието. Не се притеснявайте - със системата за избягване на препятствия вашият дрон е защитен!ActiveTack

Използвайки тази опция, дронът Phantom 4 ще запомни посочения от вас обект и ще го следи, като го държи в кадър непрекъснато. Без нужда от GPS гривна, тракер или друго спомагателно устройство.


Камера

Високопроизводителна камера

Снимайте остри и чисти видеа до 4K@30fps и Full HD 1080p@120fps, за забавени кадри, чрез новия дизайн на обектива, който рязко увеличава остротата.


Професионална постпродукция

Голямо разнообразие от цветови видео профили, за да получите лесно кадрите, които искате. Снимките на камерата са в 12mpx Adobe DNG RAW формат.


Интегриран гимбал

Подобрената 3-осна гимбална стойка премахва нежеланите вибрации по време на полет, което позволява на камерата да заснема плавни и гладки кадри дори по време на сложни маневри.

7.jpg

Още

Интелигентно позициониране

Дронът Phantom 4 се свързва с GPS и GLONASS, правейки свързването със сателил по-бързо и позиционирането във въздуха изключително точно.


Автоматични логове на полетите

Дронът Phantom 4 автоматично записва всеки детайл от всеки полет, така че да имате възможността да проверите данните след това.


.


Датчици

Двата компас и IMU модула позволяват на дрон Phantom 4 постоянно да сравнява данните, които получава. Това означава, че всякакви грешки биват избегнати без да повлияе на вашия полет.


Режим за начинаещи

Начинаещите пилоти трябва да добият увереност в себе си с полет на близки разстояния. Този режим предотвратява опасността пред новите пилоти да летят извън техните възможности. Този режим може да се премахне след като пилотът добие необходимите летателни умения.


Пълно персонализиране на дистанционното управление

Всички контроли по дистанционното на дрона Phantom 4 могат да се персонализират напълно, за да отговарят на вашите изисквания. От чувствителността на стиковете до функционалността на специалните бутони.


 

 

 

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.