DJI Inspire 2 + Zenmuse X4S

DJI Inspire 2 + Zenmuse X4S

8,196.00 лв.
Без ДДС: 6,830.00 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Inspire 2
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

Преглед

Полетно време: 25-27 мин. (в зависимост от камерата)Хоризонтална скорост: 108км/чВертикална скорост: До 6м/сек в Спортен режимОбхват: 3.5км (честота 2.4GHz); 2км (честота 5.8GHz)Ка...


 • Полетно време: 25-27 мин. (в зависимост от камерата)
 • Хоризонтална скорост: 108км/ч
 • Вертикална скорост: До 6м/сек в Спортен режим
 • Обхват: 3.5км (честота 2.4GHz); 2км (честота 5.8GHz)
 • Камера (детайли):
  • Сензор: 1“ (CMOS)
  • Ефективни пиксели: 20Мpx
  • Резолюция: 4K
 • Управление: С дистанционно управление
 • Тегло: 3290гр. (с две батерии, без гимбал и камера)
 • Размери: Диагонал (без перки) = 608мм (кацнал режим)
 • Сензори:
  • Система за позициониране надолу
  • Датчици за избягване на препятствия отпред
  • Датчици за избягване на препятствия отдолу
  • Датчици за избягване на препятствия отгоре


  Inspire 1 беше прозрение. Първият дрон за професионално снимане на видеа в света, интегриращ предаване на HD видео, въртящ се на 360˚ гимбал и 4K камера, както и лесно управление чрез приложение. С появата на Zenmuse X5 и X5R камерите Inspire се превърна в задължителен елемент за режисьори по целия свят.

  Inspire 2 включва в себе си всичките качества на Inspire 1 в подобрен вариант. Системата за обработване на изображенията стига до рекордното 5.2K в CinemaDNG RAW, Apple ProRes и др. Вдига от 0 до 80км/ч за 4 секунди и е с максимална скорост до 108км/ч заедно с максимална скорост на приземяване 9м/с, осигурявайки нечувана скорост и ловкост за летателно устройство с такива размери. Двойна система за батериите удължава полетното време до макс. 27 минути (с X4S), а самостоятелното отопление му позволява да лети и на ниски температури. FlightAutonomy е създаден специално за Inspire 2, осигурявайки двупосочно избягване на препятствия и сензорна редундантност. Повишената интелигентност добавя множество режими на полет, включително и Spotlight Pro, което дава възможност на самостоятелни пилоти да правят комплекси и драматични снимки. Подобрената предавателна система вече дава възможност да се излъчва на два канала, предавайки видео от бордовата FPV камера и главната камера едновременно, като така осигурява по-добра колаборация между пилот и оператор.

   

   

  Дрон  Структура: Магнезиево-алуминиево тяло и трансформируем дизайн; рамена от въглеродни влакна.

  Конфигурация: Датчици за избягване на препятствия, 2-осна FPV камера, поддръжка на много камери.

  Движение: 108км/ч максимална 2кг тяга на роторите, 15-инчови подпори, максимално полетно време до 27 минути (с Х4S).

  Батерия: Двойна батерия, самостоятелно отопление, редундантност на батерията, 98Wh.


  Система за изображения  Обработка на изображения и памет: 5.2K@4.2Gbs RAW видео, CineCore 2.0, интегриран DJI CineSSD.

  Видео Формат: Cinema DNG и Apple ProRes 5.2K поддръжка на видео, Н.265 и Н.264 поддръжка на кодек, 4K@100Mbps видео. Направените видеа могат да се запазват едновременно в DJI CINESSD и на микро SD карта.

  Файлова система: FAT32/exFAT универсална файлова система.  Дистанционно управление  Сигнална честота, която превключва между 2.4GHz и 5.8GHz, Lightbridge технология.

  Обхват на контрол: 7км*

  Master-Slave режим: Поддържат се множество Slave управления.

  Портове: Разширителни портове, HDMI порт, USB порт.

  *Без препятствия, без смущения, FFC compliant.  Професионално качество

  Дронът Inspire 2 е с вградена CineCore 2.0 система за обработка на снимки, която ви дава възможност да снимате 5.2K видеа в CinemaDNG и Apple ProRes и др. CineCore 2.0 е вградена в носа на дрона и работи със свързаната към гимбала камера.

  CinemaDNG

  5.2K (5280*2972, 16:9) 30fps 12, 4.2Gbps

  4K (4096*2160, 17:9) 60fps 10bit, 4.0Gbps

  Apple ProRes

  5.2K (5280*2160, 2.4:1) 30fps (422 HQ)

  4K (3840*2160, 16:9) 30fps (4444XQ, без алфа)


  H.265/H.264

  Вградено 3D намаляване на шма, 3DLUT технология за управление на цветовете, сензори за корекция.

  H.264/AVC BP/MP/HP Ниво 5.1: 4K 60fps, 100Mbps;

  H.265 MP Ниво 5.1: 4K 30fps, 100Mbps;


  Снимки

  JPEG/DNG/JPEG+DNG - 14fps в режим на продължително снимане 20.8 MP4

  DNG - 20fps в режим на продължително снимане 20.8 МР5
  Ефикасна работа

  Работата на дрон Inspire 2 е напълно оптимизирана и дава възможност да заснемате видеа в CinemaDNG и Apple ProRes и други формати за пост-продукция на видеа. Също така се поддържат файловите система FAT32/exFAT*, което ви позволява да копирате файлове от CINESSD без допълнителен софуер.

  *Очаквайте скоро.


  Избягване на препятствия

  Предните и долните Vision системи позволяват на Inspire 2 д засича и избягва препятствия до 30 метра, осигурявайки безопасен полет до 54км/ч с контролируем ъгъл 25 градуса. Горните инфраред сензори сканират за препятствия по време на нормални полети, RTH и интелигентни полетни режими. Тези сензори са ключов елемент на DJI FlightAutonomy системата.  Spotlight Pro

  Spotlight Pro е мощен режим за следене, който позволява на пилотите да снимат комплексни снимки. Използва подобрени визуални алгоритми за следене, за да се фокусира върху определен обект по време на полет без значение в коя посока дронът лети, заснемайки изображения, за които би бил необходим оператор. Ако гимбалът стигне до ограничението на ротацията си, то дронът сам ще се завърти в желаната посока без да засегне полета или снимането.

  Два режима на снимане: Quick Mode и Composition Mode. По време на Quick Mode изберете обект за следене. В Composition Mode изберете обекта и позицията на следене. Когато обектът влезе в позицията за следене - следенето започва. Гимбалът може да се движи по време на снимки. Spotlight Pro е достъпен по време на всички интелигентни полетни режими.


  TapFly

  Двуосната бордова FPV камера е предвидена за следене на полета и се използва при стартиране на режима TapFly. Само с едно докосване върху екрана на мобилното устройство ще зададете посоката за летене на дрона, за да можете да съсредоточите вниманието си върху управлението на камерата.

  ActiveTrack

  Режимът ActiveTrack позволява на квадрокоптера DJI Inspire 2 да разпознае и проследи редица обекти, в това число хора, велосипеди, автомобили или лодки. Профилите могат да се настройват в зависимост от избрания за проследяване обект, което означава, че ще получите по-голяма прецизност при употребата на този режим.  Интелигентен Return to Home

  Предната и долна системи за визуално позициониране позволяват на дрона DJI Inspire 2 да създаде карта на маршрута по време на полет. Ако сигналът се изгуби, а режимът Smart Return to Home е активиран, дронът ще се върне в точката на излитане по същия маршрут, по който е излетял. При повторното прихващане на сигнала, дронът ще продължи да се връща в права линия към точката на излитане. При завръщането си той използва основната си камера, за да засече потенциални препятствия на 200 м пред себе си, което му позволява да планира безопасен маршрут при завръщане. Свързването след загуба на връзка се осъществява по-бързо.  Master-Slave управление

  Новата безжична технология за предаване на HD изображения изпраща видео сигнал от главното дистанционно управление към подчиненото, като те могат да се намират на разстояние 100 м едно от друго без загуба на качестото на сигнала.  Подобрена производителност по време на полет

  Новата задвижваща система позволява на дрона DJI Inspire 2 да лети с максимална скорост от 94 км/ч, да се спуска с 9м/сек и да се издига с 6м/сек. Ускорява от 0 до 80 км/ч само за 4 секунди, а максималният ъгъл на летене е 40˚.

  Двете дистанционни управления са грижливо настроени, за да бъде управлението на дрона по-прецизно и лесно. Благодарение на новата си задвижваща система, дронът може да лети на 2500-5000 м над морското равнище (с помощта на допълнителните подобрени пропелери).

  Интелигентните батерии с вградена подгряваща система позволяват на квадрокоптера да лети при екстремно ниски температури (-20˚C), което до момента беше невъзможно.  По-голяма надеждност по време на полет

  Надеждността на квадрокоптера DJI Inspire 2 е подобрена два пъти благодарение на вградените IMU модул и барометър. Интелигентната система за управление на полета следи системата за сигурност, предоставяйки достоверна информация за полета.

  Новата система за засичане на препятствия намалява риска от сблъсък на квадрокоптера DJI Inspire 2. Благодарение на нея дронът ще може да заобиколи изпречилите се на пътя му прегради.

  Системата от две батерии позволява на DJI Inspire 2 да се приземи безопасно, дори в случай, че възникне проблем с една от батериите. В тази ситуация втората батерия ще се задейства и ще осигури достатъчно заряд за безопасното приземяване на дрона.

   

   

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.