DJI Inspire 1 Pro  с второ дистанционно
Спестявате -2,724.01 лв.

DJI Inspire 1 Pro с второ дистанционно

7,975.99 лв. 10,700.00 лв.
Без ДДС: 6,646.66 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Inspire 1 Pro
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

Преглед

Напълно готов за полет дрон с професионална система за видео и фото заснемане.Еволюция на въздушните камериЗапознайте се със Zenmuse X5 - безогледална, компактна Микро 4/3” камера,...

Напълно готов за полет дрон с професионална система за видео и фото заснемане.

Еволюция на въздушните камери

Запознайте се със Zenmuse X5 - безогледална, компактна Микро 4/3” камера, изработена специално за въздушна фотография и операторско майсторство. Проектирана да работи с дрон DJI Inspire 1 (платформа готова за полет), Zenmuse X5 е оборудвана с мощен сензор, който може да записва 4K видео при скорост до 30 кадъра в секунда и заснемане на изображения с резолюция 16MР. Оборудвана със стандартен MFT сменяем обектив и с възможност за пълно безжично дистанционно управление на фокус, бленда, ISO и др. Добре дошли в бъдещето на въздушните фотографии.
Увеличен динамичен обхват

С 12,8 стопа динамичен обхват получавате детайл в сенките, без загуби на детайл в светлите области и перфектна рязкост.

Голяма пикселова честота

Снимките заснети със Zenmuse X5 са много по-детайлни и ясни от която и да е предишна камера. В сравнение с Х3 камерата на дрон Inspire 1, снимките, заснети с Х5, наистина оживяват.
Революционен сензор

Zenmuse X5 е с мощен Micro 4/3” сензор, който е революционна технология за въздушна камера. Осем пъти по-голям от този на предишната X3 камера на дрон Inspire 1, този нов MFT сензор позволява запис с високо качество и заснемане на изображения с широк диапазон на ISO чувствителност 100-25600.Готов за полет

Zenmuse X5 е перфектно съвместима с дрон Inspire 1 - най-съвършения куадрокоптер разработен от DJI.

Вече можете да завъртите камерата на 360 градуса.

С един ъпдейте можете да преминете от Inspire 1 до Inspire 1 Pro и да се насладите на професионално заснети видео и изображения с перфектно качество.Пълен контрол

Със Zenmuse X5 имате безпрецедентно ниво на контрол. В режим интуитивен авто-фокус можете да кажете на камерата да се фокусира на конкретна област, като просто докоснете екрана на вашето мобилно устройство в тази област. Разполагате с режими за ръчен и автоматичен фокус, можете да променяте скоростта на затвора, да променяте баланса на бялото, да контролирате блендата.

Несравнима стабилизация

Благодарение на големият опит на DJI в стабилизиращите системи, Zenmuse X5 е оборудван с надеждна 3-осна стойка, която автоматично стабилизира вашата камера по време на полет. Стойката комуникира непрекъснато с дрона, а мощните безчеткови мотори реагират мигновено и на най-малкото движение, и връщат камерата в хоризонтално положение. С прецизна точност от 0.02о, Zenmuse X5 заснема перфектни и резки снимки дори и при дълга експозиция.
Сменяеми обективи

Zenmuse X5 е първата в света безогледална камера със стабилизация, създадена специално за аеро фото и видео заснемане. Стандартният М 4/3” (MFT) байонет ви дава свободата да използвате различни обективи. Има три обектива, които са съвместими със Zenmuse X5. С различни спецификации, но със същото първокласно качество, тези три лещи ви осигуряват гъвкавостта на снимачната площадка.DJI GO APP

Контролирайте Zenmuse X5 от разстояние със същото DJI GO приложение, което се използва и за дрона Inspire 1. С HD картина в реално време, предавана от DJI Lightbridge, Ще видите точно това, което камерата заснема в момента, и ще имате възможност да регулирате всяка настройка по време на полета.

Едно докосване за автофокус или ръчно фокусиране от екрана. Пълен контрол на камерата на 360 градуса. Ръчни настройки, включително на блендата, баланс на бялото, скорост на затвора и много други. Възможност да предавате в реално време вашите полети в YouTube.

Всичко това в разстояние от над 2 километра.

Произведена за професионалисти

Zenmuse X5 е прецизно произведена от висококачествена магнезиева сплав, което ѝ позволява да издържа на тежки натоварвания. Компактна и лека за лесно транспортиране и дълги полети.
Прецизно управление на фокуса

По време на полет фокусът може да бъде регулиран дистанционно с помощта на DJI GO приложението или системата DJI Focus. Просто включете тази нова приставка за фокус в дистанционното на дрона и ще имате прецизна настройка на фокуса.


 

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.