DJI E800 (6*Мотора/ESC; 5 чифта перки; аксесоари; ъпдейтър за ESC)

DJI E800 (6*Мотора/ESC; 5 чифта перки; аксесоари; ъпдейтър за ESC)

1,380.00 лв.
Без ДДС: 1,150.00 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI E800 KIT
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

Преглед

DJI E800 6бр. мотора - универсален комплект, състоящ се от 6 двигателя, контролери и перки, проектирани за хексакоптер с тегло 3-5кг. Комплектът Е800 включва мотори 3510 Kv350, кон...

DJI E800 6бр. мотора - универсален комплект, състоящ се от 6 двигателя, контролери и перки, проектирани за хексакоптер с тегло 3-5кг. Комплектът Е800 включва мотори 3510 Kv350, контролери 620S, 20A, 6S, перки 13 х 4.5, навигационни светлини, набор от инструменти и крепежни елементи.

Производителят се е погрижил за мощността на моторите, съвместимостта на контролерите, наличието на необходимите перки и крепежни елементи.

Мощни електродвигатели

В комплекта DJI E800 влизат 6 високоефективни електродвигателя DJI 3510 с уникални намотки, направени от един единствен проводник, отличаващи се с оптимално надеждна конструкция. Високата плътност на намотките позволява да се оптимизира вътрешното пространство на мотора, подобрява циркулацията на въздуха, намалява температурата, увеличава тягата и живота на моторите.
Отлично охлаждане

Моторите са подобрени за работа при екстремни условия. Оптимизираният диайн спомага за максимално охлаждане и дълга работа. Висококачествените материали включват прахозащитени лагери, високотемпературна изолация на проводника и висок клас магнити.

Z-образни перки

Нови, ефективни, самозавиващи се перки с подобрена аеродинамична геометрия и разноцветна маркировка.

Революционно умни контролери

Интелигентните контролери с вградени сензори и патентовани алгоритми предават в реално време диагностика на състоянието на системата за задвижване.

Предаване на данни във Full-duplex режим

Данните от пулта за управление се предават едновременно на всички контролери, а вграденият порт дава възможности за ъпдейт на firmware. Поддържа традиционната PWM комуникация.

Обезопасени вериги

Подобрен искрообезопасен дизайн - подобрява надеждността на системата и удължава живота на контролерите.


Активно спиране на перките

В сравнение с традиционните системи, активната спирачна функция на Е800 позволява по-лесно да изпълнявате всички маневри. Това включва остри завои, промени в надморската височина и внезапно спиране. При това с още по-ниска консумация на енергия, отколкото преди.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.