DJI Zenmuse X5R - Камера и стойка (без обектив)

DJI Zenmuse X5R - Камера и стойка (без обектив)

7,446.04 лв.
Без ДДС: 6,205.03 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Zenmuse X5R
НАЛИЧНОСТ Очаква се доставка

Преглед

Уловете света в RAWПригответе се за чудесата на RAW. Zenmuse X5R е първата Микро 4/3 въздушна камерата, която е способна да записва 4K видеа в RAW. Със заснемане до 30fps и 1.7Gpbs...

Уловете света в RAW

Пригответе се за чудесата на RAW. Zenmuse X5R е първата Микро 4/3 въздушна камерата, която е способна да записва 4K видеа в RAW. Със заснемане до 30fps и 1.7Gpbs битрейт (2.4Gbps макс. битрейт), X5R ви позволява да улавяте кадри на професионално ниво по всяко време. Оборудвана с мощен MFT сензор, камерата заснема 16MP изображения с невероятни детайли, а 3-осен стабилизиращ гимбал запазва нивото на камерата. Най-сетне, въздушна камера достойна за професионалистите.
Намалена компресия за невероятни детайли

Zenmuse X5R ви предлага 4K RAW видео и кристално ясни 16-мегапикселови снимки.
Разработена за небесата

За да се създаде първата цялостно интегрирана професионална въздушна система, Zenmuse X5R е разработена и проектирана от самото начало да е напълно съвместима с дрона Inspire 1. С 360-градусови движения и поддръжка на две дистанционни управления, дронът Inspire 1 е любимата платформа за ентусиасти и професионалисти по света. Сега, с проста инсталационна процедура, можете да подобрите камерата на дрона Inspire 1 (X5).RAW Мощност

Със Zenmuse X5R, DJI предоставят мощността на RAW на въздушна камера за пръв път. С възможност да записва 4K (3840 x 2160) видеа в RAW до 30fps, Zenmuse X5R ви позволява да улавяте видео, осигурявайки ви пълен контрол над обработката на всеки отделен кадър.

Световен лидер в стабилизирането

Перфектно интегриран с камерата, 3-осен гимбал използва стабилизиращата технология на DJI, за да стабилизира автоматично камерата по време на полет. Гимбалът комуникира постоянно с дрона, докато летите, а мощните безчеткови мотори реагират моментално на всяко движение, за да поддържат нивото на камерата.
Прецизен контрол на фокуса

По време на полет, фокусът може да бъде дистанционно настроен чрез GO приложението или DJI Focus системата. Просто свържете фокус контролера с дистанционното управление на дрона DJI Inspire 1, за да си осигурите точнен, физически фокус.*Трябва да свържете Focus Remote контролера и X5 адаптера чрез DJI Focus - Osmo Pro/RAW адапторен кабел.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.