DJI Zenmuse X5R

DJI Zenmuse X5R

8,230.04 лв.
Без ДДС: 6,858.37 лв.
Произход: Китай
Производител:
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Zenmuse X5R
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

Преглед

Уловете света в RAWПригответе се за чудесата на RAW. Zenmuse X5R е първата Микро 4/3 въздушна камерата, която е способна да записва 4K видеа в RAW. Със заснемане до 30fps и 1.7Gpbs...

Уловете света в RAW

Пригответе се за чудесата на RAW. Zenmuse X5R е първата Микро 4/3 въздушна камерата, която е способна да записва 4K видеа в RAW. Със заснемане до 30fps и 1.7Gpbs битрейт (2.4Gbps макс. битрейт), X5R ви позволява да улавяте кадри на професионално ниво по всяко време. Оборудвана с мощен MFT сензор, камерата заснема 16MP изображения с невероятни детайли, а 3-осен стабилизиращ гимбал запазва нивото на камерата. Най-сетне, въздушна камера достойна за професионалистите.
Намалена компресия за невероятни детайли

Zenmuse X5R ви предлага 4K RAW видео и кристално ясни 16-мегапикселови снимки.
Разработена за небесата

За да се създаде първата цялостно интегрирана професионална въздушна система, Zenmuse X5R е разработена и проектирана от самото начало да е напълно съвместима с дрона Inspire 1. С 360-градусови движения и поддръжка на две дистанционни управления, дронът Inspire 1 е любимата платформа за ентусиасти и професионалисти по света. Сега, с проста инсталационна процедура, можете да подобрите камерата на дрона Inspire 1 (X5).RAW Мощност

Със Zenmuse X5R, DJI предоставят мощността на RAW на въздушна камера за пръв път. С възможност да записва 4K (3840 x 2160) видеа в RAW до 30fps, Zenmuse X5R ви позволява да улавяте видео, осигурявайки ви пълен контрол над обработката на всеки отделен кадър.

Световен лидер в стабилизирането

Перфектно интегриран с камерата, 3-осен гимбал използва стабилизиращата технология на DJI, за да стабилизира автоматично камерата по време на полет. Гимбалът комуникира постоянно с дрона, докато летите, а мощните безчеткови мотори реагират моментално на всяко движение, за да поддържат нивото на камерата.
Прецизен контрол на фокуса< span>

По време на полет, фокусът може да бъде дистанционно настроен чрез GO приложението или DJI Focus системата. Просто свържете фокус контролера с дистанционното управление на дрона DJI Inspire 1, за да си осигурите точнен, физически фокус.*Трябва да свържете Focus Remote контролера и X5 адаптера чрез DJI Focus - Osmo Pro/RAW адапторен кабел.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.