Комплект DJI Mavic 2 Fly More Combo

Комплект DJI Mavic 2 Fly More Combo

742.00 лв.
Без ДДС: 618.33 лв.
Произход: Китай
Производител:DJI дронове
Вносител: ВЕОС ЕООД
Код на продукта: DJI Mavic 2 Fly More Combo
НАЛИЧНОСТ НАЛИЧЕН

          В кутията:

  • Интeлигeнтни бaтepии - 2 бpoя;
  • Зapяднo зa ĸoлa - 1 бpoй;
  • Xъб зa зapeждaнe нa бaтepии - 1 бpoй;
  • Aдaптep зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2 - 1 бpoй;
  • Бeзшyмни перки - 2 чифтa;
  • Чaнтa - 1 бpoй;

     

      Комплектът е съвместим с:

DJI Mavic 2 Комплект Fly More Combo


Комплектът Mavic 2 Fly More включва два интелигентни батерии за по-дълъг полет на дрона, Mavic 2 зарядно за кола, хъб за зареждане на няколко батерии едновременно, зарядно за батериите, адаптер за зареждане на PowerBank, ниско-шумови перки и удобна чанта през рамо за носене на вашият Mavic 2. 


Двете интелигентни батерии за полет имат капацитет до 59,29 Wh и всяка от тях има максимално полетно време до 31 минути. С вградената DJI интелигентна система за управление на батерията, състоянието на батерията се следи и отчита в реално време, което ви позволява да се съсредоточите повече върху епичния полет.


Зарядното за кола на Mavic 2 ви позволява да зареждате батерии, докато шофирате с максимална мощност до 80W и разполага с технология за защита от ниско напрежение, която гарантира, че зареждането няма да попречи на автомобила да се движи нормално.


Хъбът  зарежда батериите последователно, в зависимост от оставащото им ниво на мощност, като първо се зареждат по-заредените батерии. Благодарение на сгъваемия дизайн на зарядното устройство за зареждане на батерията, лесно можете да го вземете където и да отидете. Можете дори да се наслаждавате на до четери места за зареждане, когато го използвате с зарядно за кола или нормално зарядно.


Адаптерът за зареждане от интелигентната батерия на Mavic 2 превръща вашата батерия в PowerBank. Bceĸи UЅВ aдaптop зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2 paзпoлaгa c пo 2 UЅВ пopтa, тип-А, дaвaщи пo 10W oт двaтa изxoдa. Toвa пoзвoлявa дa зapeдитe дoĸpaй cвoя cмapтфoн, изпoлзвaйĸи caмo 20 % oт eнepгиятa нa бaтepиятa.


В комплекта са включени два чифта ниско-шумови пропелери. Тези следващо поколение перки са с аеродинамичен дизайн, което им позволява полет с много по-малко шум, повишена ефективност и повече време за летене.


Многофункционалната раница Mavic 2 е специално проектирана за Mavic 2. Тя е в състояние да пробере един дрон, едно дистанционно, четири интелигентни батерии, смартфон, допълнителни пропелери, ND филтри, кабели, microSD карти и много други аксесоари.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.