veos-bg@datacom.bg | +359 887 363 133
 
 • 28,300.00 лв.

без ДДС: 23,583.33 лв.

DJI Matrice 3TD + DJI Dock 2 Worry-Free Basic Combo

Спецификации на DJI Dock 2:

 • Олекотен и лесен за работа;
 • IP55 - ниво на защита [1];
 • 10кm максимален ефективен радиус на действие[2];
 • Интегрирана система за наблюдение на околната среда;
 • Облачно базирано моделиране;
 • FlyTo задачи;
 • Поддръжка на товари от трети страни[3].

Спецификации на дрон DJI Matrice 3TD:

 • Инфрачервена камера - 640×512@30fps;
 • Широкоъгълна камера - 1/1.32-инчов CMOS сензор, Ефективни пиксели: 48 MP;
 • Теле камера - 1/2-инчов CMOS сензор, Ефективни пиксели: 12 MP;
 • IP54 - ниво на защита;
 • Максимално полетно време - 50 минути;
 • Система за засичане на препятствия в 6 посоки;
 • Вграден RTK модул - с точност на позициониране ±3 cm.


на 6 вноски по 4867.73 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв. , избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: Очаквайте скоро

Производител: DJI Enterprise

Модел: DJI Matrice 3TD + DJI Dock 2 Worry-Free Basic Combo

DJI Matrice 3TD + DJI Dock 2 Worry-Free Basic ComboЛесна работа, превъзходни резултати


По-способният, но забележимо по-малък DJI Dock 2 поддържа дронове Matrice 3D и Matrice 3TD с лекота и сигурност. Dock 2 е лек, предлага възможности за работа на високо ниво и има базирани на облак интелигентни функции, които осигуряват ефективност и качество на автоматичните операции.


Олекотена конструкция


DJI Dock 2 е 75% по-малък и 68% по-лек от своя предшественик и е лесно преносим само с двама души, което прави гъвкав монтаж и намалява разходите за монтаж.


Ефективна оценка на терена

Преди разгръщане, дронът може да открие заобикалящата среда с помощта на визуални сензори и бързо да определи дали зоната има силни GNSS сигнали[4]. Тази нова оценка, базирана на визия, значително ускорява избора на място, намалявайки необходимото време от пет часа на дванадесет минути или по-малко[5]


Здрав, надежден, презареден

IP55 Прахоустойчив и водоустойчив


DJI Dock 2 е проектиран с оглед на защитата. С клас IP55 за устойчивост на прах и вода[1], Dock 2 може да работи стабилно за продължителни периоди дори при сурови климатични условия и среда.


Интегрирана система за мониторинг на околната среда


JI Dock 2 интегрира множество сензори, включително уреди за валежи, скорост на вятъра и температура, за да възприема промените във времето в реално време. Във връзка с онлайн прогнозата за времето, той може да предостави навременни предупреждения или да прекрати полетни задачи с помощта на DJI FlightHub 2 за ефективно намаляване на риска от полет.


Подобрена стабилност при кацане


С технологията за разпознаване на изображения от следващо поколение дронът идентифицира точно позициониращите маркери на площадката за кацане. Освен това новият центриращ дизайн на плъзгащата се рампа на площадката за кацане допълнително улеснява прецизното кацане.


Вградена резервна батерия


В случай на неочаквано прекъсване на захранването, DJI Dock 2 може да продължи да работи независимо повече от пет часа[6] с вградената резервна батерия, оставяйки достатъчно време на дрона да се върне и да кацне.

Шестмесечен интервал на поддръжка


Със своето високо ниво на защита и надеждност, DJI Dock 2 изисква поддръжка само приблизително на всеки шест месеца[7], ефективно контролирайки разходите за човешки ресурси.


Известия за необичайни условия


Ако DJI Dock 2 и дронът се сблъскат с неизправност на задачите или спешни случаи, DJI FlightHub 2 незабавно ще изпрати известия по имейл. Това позволява на операторите точно да проследяват и отстраняват проблеми въз основа на предоставената информация.


Модели на дронове с висока производителност

Изцяло новите DJI Matrice 3D и DJI Matrice 3TD са специално проектирани за DJI Dock 2. Matrice 3D е оборудван както с телекамера, така и с широкоъгълна камера с механичен затвор, отговаряйки на нуждите за 1:500 задачи за картографиране с висока точност. Matrice 3TD, оборудван с широкоъгълна камера, телекамера и инфрачервена камера, може да изобразява както видима светлина, така и топлинни изображения, което го прави подходящ за операции по сигурността и инспекции.DJI Matrice 3D

DJI Matrice 3TD

Широкоъгълна камера

4/3 CMOS

Еквивалент на 24 mm формат

20MP ефективни пиксели

Механичен затвор


Телекамера

1/2-инчов CMOS

‌162mm форматен еквивалент

12MP ефективни пиксели
Широкоъгълна камера

1/1,32-инчов CMOS

Еквивалент на 24 mm формат

48MP ефективни пиксели


Телекамера

1/2-инчов CMOS

‌162mm форматен еквивалент

12MP ефективни пиксели


Инфрачервена камера

Еквивалент на 40 mm формат

Нормален режим: 640×512@30fps

UHR инфрачервен режим на изображение: 1280×1024@30fps

(С активирана функция UHR инфрачервено изображение, дронът автоматично активира или деактивира режима UHR инфрачервено изображение в зависимост от яркостта на околната светлина.)

28x цифрово увеличение

Превъзходна, цялостна производителност

Благодарение на мощните си възможности за работа, DJI Matrice 3D и DJI Matrice 3TD отговарят на изискванията на операции с висок стандарт.
Стабилна работа, безкомпромисна ефективност

Бързо излитане

DJI Dock 2 интегрира двойни RTK антени, позволявайки на дрона да получи точна информация за местоположението на RTH, без да чака RTK данните да се слеят. Той също така извършва пълна проверка на витлото и излитане за кратко време от 45 секунди, като бързо влиза в оперативен статус[11].

Бързо зареждане


DJI Dock 2 зарежда дрона от 20% до 90% само за 32 минути[12] за ефективно захранване за последователни операции.

Наблюдение с две камери


DJI Dock 2 разполага с вътрешна и външна камера с рибешко око за постигане на дисплей в реално време. Близкото наблюдение в и извън дока позволява на оператора да наблюдава дистанционно метеорологичните условия, обстоятелствата в околната среда и излитането и кацането на дрона.
Облачно базирана работа,
максимален контролОблачно картографиране


След като дронът изпълни полетната си задача, DJI FlightHub 2 генерира високопрецизни 3D модели въз основа на събраните данни за полета, автентично възстановявайки работната среда. Тези модели могат да бъдат анотирани, измерени и изтеглени.


Редактор на маршрута на полета


Използвайки високопрецизни 3D модели, операторите могат да извършват визуално редактиране на маршрута на полета от гледна точка на първо лице и да преглеждат резултатите от симулирани изображения. Това улеснява интуитивните и ефективни операции и подобрява планирането и точността на маршрута на полета.

AI Проверка на място


Поставете в рамка конкретна зона в 3D модела и дронът автоматично ще сравни зоната, която трябва да бъде заснета, с рамкираната област в следващите автоматизирани операции. Това активно настройва ъгъла на камерата, за да осигури точно заснемане на една и съща зона в множество полети.

FlyTo Задачи


Задачите FlyTo на DJI FlightHub 2 използват високопрецизни 3D модели за автоматично планиране на оптималния маршрут на полета. Преди спешна задача операторът трябва само да щракне върху темата и дронът ще отлети до дестинацията по ефективен и безопасен маршрут.

Управление на полета на живо


Базиран на DJI FlightHub 2 или облачна платформа на трета страна, дори ако DJI Dock 2 е разположен в отдалечен регион, операторът все още може да контролира полета и ъгъла на гимбъла чрез клавиатура и мишка.

Обход на препятствията


Когато изпълнява автоматични полетни задачи, дронът използва всепосочни функции за засичане на препятствия и автоматични функции за заобикаляне на препятствията, за да подобри степента на успех на полетните задачи.


Отворена екосистема, Разширени възможности

Полезни товари на трети страни

Добавете още повече функционалност, свържете се с полезни товари на трети страни[3] като високоговорители и прожектори чрез E-Port на дрона и контролирайте дистанционно добавения полезен товар чрез DJI FlightHub 2[13]. Освен това E-Port Lite на дрона поддържа връзка с парашут[3] за повишена безопасност на полета и персонала.

Edge Computing

DJI Dock 2 има интерфейс за разширяване на крайните изчисления, който позволява предварителна обработка на медийни файлове и други за допълнително подобряване на оперативната ефективност.

Частно внедряване с облачен API

Персонализирайте персонализирана система за управление за DJI Dock 2 с Cloud API или бързо я свържете към облачна платформа на трета страна, улеснявайки ефективно и удобно частно внедряване.

Координация от облак към облак

Чрез функцията FlightHub Sync на DJI FlightHub 2, потребителите могат лесно да го свържат с облачна платформа на трета страна за гъвкаво управление на оперативните данни.

DJI TerraAPI

С DJI TerraAPI потребителите вече могат да интегрират мощните възможности за картографиране на DJI Terra в собствените си системи за управление на докинг станция. Това позволява автоматизирана 2D/3D реконструкция и персонализирани работни потоци за картографиране на снимки, което позволява резултатите от работата на DJI Dock 2 да отговарят по-добре на нуждите на голямо разнообразие от индустриални приложения.


Бележки:

* Винаги проверявайте и стриктно спазвайте местните закони и разпоредби преди летене.

** Всички данни на тази страница са събрани с помощта на производствен модел DJI Dock 2 и DJI Matrice 3D/3TD в контролирана среда. Действителните резултати може да варират в зависимост от средата, употребата и версията на фърмуера.

*** Всички видеоклипове и изображения на тази страница са заснети при стриктно спазване на съответните местни закони и разпоредби.

**** DJI Matrice 3D/3TD трябва да се активира чрез приложението DJI Pilot 2 преди употреба.

***** За да сте сигурни, че оборудването работи стабилно и непрекъснато, моля, извършвайте редовна поддръжка. За подробности вижте ръководството за поддръжка.

1.DJI Dock 2 е с рейтинг IP55, а DJI Matrice 3D/3TD е с рейтинг IP54. И двете са тествани в контролирани лабораторни условия. IP рейтингът не е постоянно ефективен и може да намалее поради износване на продукта. За подробности вижте ръководството за потребителя.

2. Измерено в среда от приблизително 25°C (77°F) с ниво на резервна батерия от 25%, скорост на околния вятър от приблизително 4 m/s, скорост на двупосочен полет от приблизително 15 m/s и операция на зависване от 10 минути. Тази стойност е само за справка и реалните данни за работа може да варират.

3. Продава се отделно.

4. Могат да се използват DJI Matrice 3D/3TD или DJI Mavic 3 Enterprise Series.

5. Когато дронът има достатъчно ниво на батерията, следните операции могат да бъдат извършени за 12 минути: Включете дрона DJI Matrice 3D Series и го свържете към DJI RC Pro Enterprise. Влезте в DJI Pilot 2, изберете функцията Dock Site Evaluation и след това завършете оценката на сайта стъпка по стъпка според инструкциите, докато се получат резултатите от оценката. ‌Тази стойност е само за справка и действителният опит може да варира.

6. Измерено с напълно заредена резервна батерия при 25°C (77°F) среда. След прекъсване на електрозахранването докинг станцията не поддържа функции като зареждане на дрон, климатик, отопление на капака на докинг станцията и отопление на манометъра за скорост на вятъра. Винаги незабавно проверявайте неизправностите.

7. Измерено в безветрена, безпясъчна и неерозивна среда при 25°C (77°F). Действителните интервали на поддръжка трябва да се определят въз основа на средата на внедряване и работната честота. Препоръчва се поддръжката да се извършва на всеки шест месеца или по-рано.

8. Измерено в контролирана тестова среда. Специфичните условия за изпитване са както следва: полет напред с постоянна скорост от 46,8 км/ч в безветрена лабораторна среда на 20 метра над морското равнище, в режим на снимка (без операция за правене на снимки по време на полет), с действие за избягване на препятствия, зададено на Изключено, и от 100% ниво на батерията до 0%. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.

9. дронът има 10° мъртва зона в горната задна зона. Винаги летете с повишено внимание.

10. В рамките на 12 месеца, когато температурата на околната среда за съхранение на батерията е под 35°C (95°F) и кумулативното време с ниво на батерията от 90% или по-високо е по-малко от 120 дни, циклите на батерията могат да достигнат 400 пъти .

11. В среда с добри мрежови сигнали отнема приблизително 45 секунди, най-бързо от момента, в който операторът щракне върху Излитане в DJI FlightHub 2, до момента, в който дронът напусне площадката за кацане. Тази стойност е само за справка и действителният опит може да варира.

12. Измерено при 25°C (77°F) среда по време на зареждане.

13. Моля, първо се консултирайте с вашия дилър, за да се уверите, че полезният товар е съвместим с DJI FlightHub 2.

Етикети:  DJI Matrice 3ТD + DJI Dock 2 Worry-Free Basic ComboDJI Matrice 3ТDDJI Dock 2Matrice 3ТDDock 2Matrice3ТDDock2Матрица 3тдМатрица3тддок 2доцк 2док2доцк2