veos-bg@datacom.bg | +359 887 363 133
 
  • 8,179.00 лв.

без ДДС: 6,815.83 лв.

DJI Matrice 3D Worry-Free Basic 1 Year

Спецификации на дрон DJI Matrice 3D:

  • Широкоъгълна камера - 4/3 CMOS сензор, Ефективни пиксели: 20 MP;
  • Теле камера - 1/2-инчов CMOS сензор, Ефективни пиксели: 12 MP;
  • IP54 - ниво на защита;
  • Максимално полетно време - 50 минути;
  • Система за засичане на препятствия в 6 посоки;
  • Вграден RTK модул - с точност на позициониране ±3 cm.


на 6 вноски по 1435.30 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв. , избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

12 x 748.65 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: Очаквайте скоро

Производител: DJI Enterprise

Модел: DJI Matrice 3D Worry-Free Basic 1 Year

DJI Matrice 3D Worry-Free Basic 1 Year

Модели на дронове с висока производителност

Изцяло новите DJI Matrice 3D и DJI Matrice 3TD са специално проектирани за DJI Dock 2. Matrice 3D е оборудван както с телекамера, така и с широкоъгълна камера с механичен затвор, отговаряйки на нуждите за 1:500 задачи за картографиране с висока точност. Matrice 3TD, оборудван с широкоъгълна камера, телекамера и инфрачервена камера, може да изобразява както видима светлина, така и топлинни изображения, което го прави подходящ за операции по сигурността и инспекции.DJI Matrice 3D

DJI Matrice 3TD

Широкоъгълна камера

4/3 CMOS

Еквивалент на 24 mm формат

20MP ефективни пиксели

Механичен затвор


Телекамера

1/2-инчов CMOS

‌162mm форматен еквивалент

12MP ефективни пиксели
Широкоъгълна камера

1/1,32-инчов CMOS

Еквивалент на 24 mm формат

48MP ефективни пиксели


Телекамера

1/2-инчов CMOS

‌162mm форматен еквивалент

12MP ефективни пиксели


Инфрачервена камера

Еквивалент на 40 mm формат

Нормален режим: 640×512@30fps

UHR инфрачервен режим на изображение: 1280×1024@30fps

(С активирана функция UHR инфрачервено изображение, дронът автоматично активира или деактивира режима UHR инфрачервено изображение в зависимост от яркостта на околната светлина.)

28x цифрово увеличение

Превъзходна, цялостна производителност

Благодарение на мощните си възможности за работа, DJI Matrice 3D и DJI Matrice 3TD отговарят на изискванията на операции с висок стандарт.
Стабилна работа, безкомпромисна ефективност

Бързо излитане

DJI Dock 2 интегрира двойни RTK антени, позволявайки на дрона да получи точна информация за местоположението на RTH, без да чака RTK данните да се слеят. Той също така извършва пълна проверка на витлото и излитане за кратко време от 45 секунди, като бързо влиза в оперативен статус[11].

Бързо зареждане


DJI Dock 2 зарежда дрона от 20% до 90% само за 32 минути[12] за ефективно захранване за последователни операции.

Наблюдение с две камери


DJI Dock 2 разполага с вътрешна и външна камера с рибешко око за постигане на дисплей в реално време. Близкото наблюдение в и извън дока позволява на оператора да наблюдава дистанционно метеорологичните условия, обстоятелствата в околната среда и излитането и кацането на дрона.
Облачно базирана работа,
максимален контролОблачно картографиране


След като дронът изпълни полетната си задача, DJI FlightHub 2 генерира високопрецизни 3D модели въз основа на събраните данни за полета, автентично възстановявайки работната среда. Тези модели могат да бъдат анотирани, измерени и изтеглени.


Редактор на маршрута на полета


Използвайки високопрецизни 3D модели, операторите могат да извършват визуално редактиране на маршрута на полета от гледна точка на първо лице и да преглеждат резултатите от симулирани изображения. Това улеснява интуитивните и ефективни операции и подобрява планирането и точността на маршрута на полета.

AI Проверка на място


Поставете в рамка конкретна зона в 3D модела и дронът автоматично ще сравни зоната, която трябва да бъде заснета, с рамкираната област в следващите автоматизирани операции. Това активно настройва ъгъла на камерата, за да осигури точно заснемане на една и съща зона в множество полети.

FlyTo Задачи


Задачите FlyTo на DJI FlightHub 2 използват високопрецизни 3D модели за автоматично планиране на оптималния маршрут на полета. Преди спешна задача операторът трябва само да щракне върху темата и дронът ще отлети до дестинацията по ефективен и безопасен маршрут.

Управление на полета на живо


Базиран на DJI FlightHub 2 или облачна платформа на трета страна, дори ако DJI Dock 2 е разположен в отдалечен регион, операторът все още може да контролира полета и ъгъла на гимбъла чрез клавиатура и мишка.

Обход на препятствията


Когато изпълнява автоматични полетни задачи, дронът използва всепосочни функции за засичане на препятствия и автоматични функции за заобикаляне на препятствията, за да подобри степента на успех на полетните задачи.


Отворена екосистема, Разширени възможности

Полезни товари на трети страни

Добавете още повече функционалност, свържете се с полезни товари на трети страни[3] като високоговорители и прожектори чрез E-Port на дрона и контролирайте дистанционно добавения полезен товар чрез DJI FlightHub 2[13]. Освен това E-Port Lite на дрона поддържа връзка с парашут[3] за повишена безопасност на полета и персонала.

Edge Computing

DJI Dock 2 има интерфейс за разширяване на крайните изчисления, който позволява предварителна обработка на медийни файлове и други за допълнително подобряване на оперативната ефективност.

Частно внедряване с облачен API

Персонализирайте персонализирана система за управление за DJI Dock 2 с Cloud API или бързо я свържете към облачна платформа на трета страна, улеснявайки ефективно и удобно частно внедряване.

Координация от облак към облак

Чрез функцията FlightHub Sync на DJI FlightHub 2, потребителите могат лесно да го свържат с облачна платформа на трета страна за гъвкаво управление на оперативните данни.

DJI TerraAPI

С DJI TerraAPI потребителите вече могат да интегрират мощните възможности за картографиране на DJI Terra в собствените си системи за управление на докинг станция. Това позволява автоматизирана 2D/3D реконструкция и персонализирани работни потоци за картографиране на снимки, което позволява резултатите от работата на DJI Dock 2 да отговарят по-добре на нуждите на голямо разнообразие от индустриални приложения.


Дрон - Обществен
Тегло1410 g

Тази стойност включва теглото на батерията, витлата и microSD картата, но не включва полезни товари на трети страни. Действителното тегло на продукта може да варира поради разлики в партидните материали и външни фактори.
Максимално тегло при излитане1610 g
Размери335×398×153 mm (L×W×H, без витла)
МеждуосиеМеждуосие по диагонал: 463.2 mm
Ляво-дясно Колесна база: 359.9 mm
Предна-задна колесна база: 291.4 mm
Максимална скорост на изкачване6 m/s (нормален режим)
8 m/s (спортен режим)
Максимална скорост на спускане6 m/s (нормален режим)
6 m/s (спортен режим)
Максимална хоризонтална скорост (на морското равнище, без вятър)Нормален режим, с активирано разпознаване на препятствия: 15 m/s летящи напред, 12 m/s летящи назад, 10 m/s летящи странично
Спортен режим: 21 m/s летящи напред, 18 m/s летящи назад, 16 m/s летящи настрани
Максимална устойчивост на скоростта на вятъраПо време на работа: 12 m/s
По време на излитане/кацане: 8 m/s
Максимална височина на излитане4000 m
Максимално време на полет50 минути

Измерено в контролирана тестова среда. Специфичните условия за изпитване са както следва: полет напред с постоянна скорост от 46,8 км/ч в безветрена лабораторна среда на 20 метра над морското равнище, в режим на снимка (без операция за правене на снимки по време на полет), с действие за избягване на препятствия, зададено на Изключено, и от 100% ниво на батерията до 0%. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.
Максимално Hovering Time40 минути

Измерени с дроновете от серията DJI Matrice 3D, кръжащи в безветрена среда на 20 метра надморска височина и от 100% ниво на батерията до 0%. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.
Максимален работен радиус10 km

Измерено в среда от приблизително 25°C с безопасно ниво на батерията от 25%, скорост на околния вятър от приблизително 4 m/s, скорост на двупосочен полет от приблизително 15 m/s и работа с висене от 10 минути. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.
Максимално разстояние на полета43 km

Измерено с DJI Matrice 3D/3TD, летящ с постоянна скорост от 54 км/ч в безветрена среда на 20 метра надморска височина и от 100% ниво на батерията до 0%. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.
Максимален ъгъл на наклона25° (нормален режим)
25° (спортен режим)
Максимална ъглова скорост250°/s
Глобална навигационна спътникова системаGPS + Galileo + BeiDou + GLONASS (GLONASS се поддържа само когато RTK модулът е активиран.)
Диапазон на точност на висене (без вятър или бриз)Вертикално: ±0.1 m (с визуално позициониране)
±0.5 m (с GNSS позициониране)
±0.1 m (с RTK позициониране)

Хоризонтално: ±0.3 m (с визуално позициониране)
±0.5 m (с GNSS позициониране)
±0.1 m (с RTK позициониране)
Работна температура-20° до 45° C
Степен на защита от проникванеIP54
Модел на двигателя2607
Модел на витлото1149, сгъваем, без бързо освобождаване
RTK модулИнтегриран в дрона
ФарИнтегриран в дрона
Широкоъгълна камера
Сензор за изображенияDJI Matrice 3D: 4/3 CMOS, Ефективни пиксели: 20 MP
DJI Matrice 3TD: 1/1.32-инчов CMOS, Ефективни пиксели: 48 MP
LensDJI Matrice 3D
FOV: 84°
Format Equivalent: 24 mm
Aperture: f/2.8-f/11
Focus: 1 m to ∞

DJI Matrice 3TD
FOV: 82°
Format Equivalent: 24 mm
Aperture: f/1.7
Focus: 1 m to ∞
Lens DefoggingDJI Matrice 3D: Широкоъгълната камера поддържа lens defogging.

DJI Matrice 3TD: Широкоъгълната камера поддържа lens defogging.
Диапазон на ISODJI Matrice 3D: 100-6400
DJI Matrice 3TD: 100-25600
Скорост на затвораDJI Matrice 3D
Електронен затвор: 8-1/8000 s
Механичен затвор: 8-1/2000 s

DJI Matrice 3TD
Електронен затвор: 8-1/8000 s
Максимален размер на изображениетоDJI Matrice 3D: 5280×3956
DJI Matrice 3TD: 8064×6048
Режими на неподвижна фотографияDJI Matrice 3D
Single: 20 MP
Време: 20 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Smart Low-Light: 20 MP
Панорама: 20 MP (raw image); 100 MP (stitched image)

DJI Matrice 3TD
Единично: 12 MP, 48 MP
Време: 12 MP, 48 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s!
Smart Low-Light: 12 MP
Панорама: 12 MP (raw image); 100 MP (stitched image)

! Интервалите 0.7s и 1s не се поддържат при заснемане на 48MP снимки.
Разделителна способност на видеотоH.264
4K: 3840×2160@30fps
FHD: 1920×1080@30fps
Video BitrateDJI Matrice 3D
4K: 130 Mbps
FHD: 70 Mbps

DJI Matrice 3TD
4K: 85 Mbps
FHD: 30 Mbps
Поддържана файлова системаexFAT
Формат на снимкатаJPEG
Видео форматMP4 (MPEG-4 AVC / H.264)
Теле камера
Сензор за изображения1/2-инчов CMOS, ефективни пиксели: 12 MP
LensFOV: 15°
Format Equivalent: 162 mm
Aperture: f/4.4
Focus: 3 m to ∞
Lens DefoggingDJI Matrice 3D: Телекамерата поддържа lens defogging.
DJI Matrice 3TD: Телекамерата поддържа lens defogging.
Диапазон на ISODJI Matrice 3D: 100-6400
DJI Matrice 3TD: 100-25600
Скорост на затвораЕлектронен затвор: 8-1/8000 s
Максимален размер на изображението4000×3000
Формат на снимкатаJPEG
Видео форматMP4 (MPEG-4 AVC / H.264)
Режими на неподвижна фотографияDJI Matrice 3D
Single: 12 MP
Време: 12 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Smart Low-Light: 12 MP

DJI Matrice 3TD
Single: 12 MP
Timed: 12 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Smart Low-Light: 12 MP
Разделителна способност на видеотоH.264
4K: 3840×2160@30fps
FHD: 1920×1080@30fps
Video BitrateDJI Matrice 3D
4K: 130 Mbps
FHD: 70 Mbps

DJI Matrice 3TD
4K: 85 Mbps
FHD: 30 Mbps
Цифрово увеличение8x (56x хибридно увеличение)
Инфрачервена камера(само за DJI Matrice 3TD)
Термална камераUncooled VOx Microbolometer
Стъпка на пикселите12 μm
Честота на кадрите30 Hz
LensFOV: 61°
Format Equivalent: 40 mm
Aperture: f/1.0
Focus: 5 m to ∞

Не излагайте обектива на инфрачервената камера на силни източници на енергия, като слънце, лава или лазерен лъч. В противен случай сензорът на камерата може да бъде изгорен, което води до трайно увреждане.
Чувствителност≤ 50 mK@F1.0
Метод за измерване на температуратаТочково измерване, измерване на площ
Диапазон на измерване на температурата-20° to 150° C (High Gain Mode)
0° to 500° C (Low Gain Mode)
ПалитраWhite Hot/Black Hot/Tint/Iron Red/Hot Iron/Arctic/Medical/Fulgurite/Rainbow 1/Rainbow 2
Формат на снимкатаJPEG (8-bit)
R-JPEG (16-bit)
Разделителна способност на видеотоNormal Mode: 640×512@30fps
UHR Infrared Image Mode: 1280×1024@30fps (С активирана функция UHR Infrared Image, дронът може автоматично да активира или деактивира режима UHR Infrared Image според яркостта на околната светлина.)
Video Bitrate6 Mbps
Видео форматMP4 (MPEG-4 AVC / H.264)
Режими на неподвижна фотографияSingle
Normal Mode: 640×512
UHR Infrared Image Mode: 1280×1024

Timed
Normal Mode: 640×512, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
UHR Infrared Image Mode: 1280×1024, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Цифрово увеличение28х
Инфрачервена дължина на вълната8-14 μm
Инфрачервена точност на измерване на температурата±2° C или ±2% (като се използва по-голямата стойност)
Гимбал
Стабилизация3-осен механичен гимбал (накланяне, завъртане, панорама)
Механичен обхватНакланяне: -135° до +45°
Завъртане: -45° до +45°
Панорама: -27° до +27°
Контролируем диапазонНаклон: -90° до +35°
Pan: Не се контролира
Максимална скорост на управление (tilt)100°/s
Ъглов диапазон на вибрациите±0.005°
Sensing
Тип на наблюдениеДронът поддържа шестпосочно разпознаване на препятствия.

Дронът има 10° сляпо петно в горната задна част. Винаги летете с повишено внимание.
НапредОбхват на измерване: 0.5-21 m
Обхват на детекция: 0.5-200 m
Ефективна скорост на отчитане: Скорост на полет ≤ 15 m/s
FOV: хоризонтална 90°, вертикална 90°
НазадОбхват на измерване: 0.5-23 m
Ефективна скорост на отчитане: Скорост на полета ≤ 12 m/s
FOV: хоризонтална 90°, вертикална 90°
СтраниченОбхват на измерване: 0.5-15 m
Ефективна скорост на отчитане: Скорост на полета ≤ 10 m/s
FOV: хоризонтална 104°, вертикална 90°
НагореОбхват на измерване: 0.5-21 m
Ефективна скорост на отчитане: Скорост на полета ≤ 6 m/s
FOV: предна и задна 90°, лява и дясна 90 °
НадолуОбхват на измерване: 0.5-14 m
Ефективна скорост на отчитане: Скорост на полета ≤ 6 m/s
FOV: отпред и отзад 95°, наляво и надясно 110°
Работна средаНапред, назад, наляво, надясно и нагоре: Повърхности с видими шарки и подходящо осветление (lux > 15)
Надолу: Дифузна отразяваща повърхност с дифузна отразяваща способност > 20% (например стени, дървета, хора) и подходящо осветление (lux > 15)
Видео предаване
Система за предаване на видеоDJI O3 Enterprise Transmission
Качество на изгледа на живо720p/30fps, 1080p/30fps (with DJI RC Pro Enterprise)
540p/30fps, 720p/30fps, 1080p/30fps (with DJI FlightHub 2)
Работна честота2.4000-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz)
5.725-5.850 GHz

В някои страни и региони честотните ленти 5.1GHz и 5.8GHz са забранени или честотната лента 5.1GHz е разрешена само за вътрешна употреба. Моля, обърнете се към местните закони и разпоредби за повече информация.
Максимално разстояние на предаване (безпрепятствено, без смущения)DJI Matrice 3D
FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

DJI Matrice 3TD
FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

Измерено в безпрепятствена външна среда без смущения. Горните данни показват най-далечния комуникационен обхват за еднопосочни, недвупосочни полети по всеки стандарт. Винаги обръщайте внимание на RTH напомнянията в DJI FlightHub 2 по време на полета си.
Максимално разстояние на предаване (безпрепятствено, със смущения)Силни смущения (гъсти сгради, жилищни райони и др.): 1,5-3 км (FCC/CE/SRRC/MIC)
Средни смущения (крайградски райони, градски паркове и др.): 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
Слаби смущения (открити пространства, отдалечени райони и др.): 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)

Измерена с летящия дрон (без полезен товар на трети страни) в безпрепятствена среда с типични смущения. Горните данни показват най-далечния комуникационен обхват за еднопосочни, недвупосочни полети по всеки стандарт. Винаги обръщайте внимание на RTH напомнянията в DJI FlightHub 2 по време на полета си.
Максимална скорост на изтегляне5 MB/s (с DJI Dock 2)
15 MB/s (с DJI RC Pro Enterprise)

Измерено в лабораторна среда с малко смущения в страни/региони, които поддържат както 2.4 GHz, така и 5.8 GHz. Скоростта на изтегляне може да варира в зависимост от действителните условия.
Най-ниска латентностЛатентността на видео предаването от дрона до дока е приблизително 110 до 150 милисекунди (повлияна от действителните условия на околната среда).
Латентността на предаването на видео от докинг станцията към DJI FlightHub 2 се влияе от действителните условия на мрежата и конфигурацията на компютъра.
Антена4 антени, 2T4R
Мощност на предавателя (EIRP)2.4 GHz: < 33 dBm (FCC), < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.1 GHz: < 23 dBm (CE)
5.8 GHz: < 33 dBm (FCC/SRRC), < 14 dBm (CE)
Памет
Поддържани карти с паметU3 / Class10 / V30 или по-висока се поддържа. Списък на препоръчителните microSD карти можете да намерите по-долу.
Препоръчителни microSD картиSanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme PRO 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 64GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 256GB V90 A2 microSDXC
Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Батерия
Капацитет7811 mAh
Напрежение14.76 V
Максимално напрежение на зареждане17.0 V
ВидLi-ion 4S
Химическа системаLiNiMnCoO2
Енергия115.2 Wh
Тегло544 g
Брой цикли400
Температура на зареждане5° до 45° C
Захранващ адаптер
Въвеждане100-240 V (AC), 50/60 Hz, 2.5 A
Изходна мощност100 W
ИзходМаксимална изходна мощност от 100 W (общо)

Когато се използват и двата порта, захранващият адаптер динамично ще разпределя изходната мощност на двата порта според мощността на натоварване, а максималната изходна мощност на един от портовете е 82 W.
База за зареждане
ВъвежданеUSB-C: 5-20 V, 5.0 A
ИзходПорт за батерията: 12-17 V, 8.0 A
Номинална мощност100 W
Тип зарежданеЕдна батерия се зарежда наведнъж
Температура на зареждане5° до 40° C

Бележки:

* Винаги проверявайте и стриктно спазвайте местните закони и разпоредби преди летене.

** Всички данни на тази страница са събрани с помощта на производствен модел DJI Dock 2 и DJI Matrice 3D/3TD в контролирана среда. Действителните резултати може да варират в зависимост от средата, употребата и версията на фърмуера.

*** Всички видеоклипове и изображения на тази страница са заснети при стриктно спазване на съответните местни закони и разпоредби.

**** DJI Matrice 3D/3TD трябва да се активира чрез приложението DJI Pilot 2 преди употреба.

***** За да сте сигурни, че оборудването работи стабилно и непрекъснато, моля, извършвайте редовна поддръжка. За подробности вижте ръководството за поддръжка.

1.DJI Dock 2 е с рейтинг IP55, а DJI Matrice 3D/3TD е с рейтинг IP54. И двете са тествани в контролирани лабораторни условия. IP рейтингът не е постоянно ефективен и може да намалее поради износване на продукта. За подробности вижте ръководството за потребителя.

2. Измерено в среда от приблизително 25°C (77°F) с ниво на резервна батерия от 25%, скорост на околния вятър от приблизително 4 m/s, скорост на двупосочен полет от приблизително 15 m/s и операция на зависване от 10 минути. Тази стойност е само за справка и реалните данни за работа може да варират.

3. Продава се отделно.

4. Могат да се използват DJI Matrice 3D/3TD или DJI Mavic 3 Enterprise Series.

5. Когато дронът има достатъчно ниво на батерията, следните операции могат да бъдат извършени за 12 минути: Включете дрона DJI Matrice 3D Series и го свържете към DJI RC Pro Enterprise. Влезте в DJI Pilot 2, изберете функцията Dock Site Evaluation и след това завършете оценката на сайта стъпка по стъпка според инструкциите, докато се получат резултатите от оценката. ‌Тази стойност е само за справка и действителният опит може да варира.

6. Измерено с напълно заредена резервна батерия при 25°C (77°F) среда. След прекъсване на електрозахранването докинг станцията не поддържа функции като зареждане на дрон, климатик, отопление на капака на докинг станцията и отопление на манометъра за скорост на вятъра. Винаги незабавно проверявайте неизправностите.

7. Измерено в безветрена, безпясъчна и неерозивна среда при 25°C (77°F). Действителните интервали на поддръжка трябва да се определят въз основа на средата на внедряване и работната честота. Препоръчва се поддръжката да се извършва на всеки шест месеца или по-рано.

8. Измерено в контролирана тестова среда. Специфичните условия за изпитване са както следва: полет напред с постоянна скорост от 46,8 км/ч в безветрена лабораторна среда на 20 метра над морското равнище, в режим на снимка (без операция за правене на снимки по време на полет), с действие за избягване на препятствия, зададено на Изключено, и от 100% ниво на батерията до 0%. Резултатите може да варират в зависимост от средата, действителната употреба и версията на фърмуера.

9. Дронът има 10° мъртва зона в горната задна зона. Винаги летете с повишено внимание.

10. В рамките на 12 месеца, когато температурата на околната среда за съхранение на батерията е под 35°C (95°F) и кумулативното време с ниво на батерията от 90% или по-високо е по-малко от 120 дни, циклите на батерията могат да достигнат 400 пъти .

11. В среда с добри мрежови сигнали отнема приблизително 45 секунди, най-бързо от момента, в който операторът щракне върху Излитане в DJI FlightHub 2, до момента, в който дронът напусне площадката за кацане. Тази стойност е само за справка и действителният опит може да варира.

12. Измерено при 25°C (77°F) среда по време на зареждане.

13. Моля, първо се консултирайте с вашия дилър, за да се уверите, че полезният товар е съвместим с DJI FlightHub 2.

Етикети:  DJI Matrice 3D Worry-Free Basic 1 YearDJI Matrice 3DMatrice 3DDock 2Matrice3DМатрица 3дМатрица3д